launchora_img

Yeniçağ

Info

Yeniçağ gazetesi manşet, 4 Mart 2002 yılında ”Türkiye Türklerindir” ve Dünyayı Türkçe Okuyun ”sloganlarıyla yayın hayatına adım atmıştır. Atatürkçü, Milliyetçi bir çizgide yayın yapan gazete yenicağgazetesi.com.tr isimli web sitesinde de dijital yayıncılık yapmaktadır.

Gazetenin internet sitesi Kadrosu

En rahat olunacak yaşlarda emeklilerin açlık çekmesi reva mı? Sokak röportajı yapılan 66 emekli vatandaş Fuat İşgören, sözleri ile hem ağlattı. Geçinemediğini söyleyen çaresiz adam gözyaşları içinde ”Altı aydır et ve tavuk yemedim. Ucuz sebze bulmak için pazar dolaşıyorum ”dedi. 460 liralık doğal gaz faturasını ödemek için sıra bekleyen gar emeklisi İşgören ”Isınabildiniz mi?” sorusuna ”Bunu ödesem, elektriği var, suyu var, kapıcı parası var. Evde hasta annem var. Başka çarem kalmadı. Sobaya döneceğim. Nasılsa devlet kömür veriyor ”diye cevap verdi. Daha da ötesi yok, sözün bittiği yer! Emekliyim 6 aydır hiç et yemedim.

Vurgun soruşturması İstanbul merkezli 8 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda, Thodex ile bağlantılı 62 kişi yakalandı. Firari Özer'in bankalardaki 31 milyon lirasına da el konuldu. Thodex vurgunu sonrası kripto piyasasındaki sert düşürme ticareti yatırımcı yüzde 50'den fazla zarar etti. Milli Bilişim Grubu Başkanı Mustafa Atilla Işık, ”Kripto para, kara para aklayan insanların işine yarıyor.

TBMM'nin açılışının 101'inci yıl dönümünde Birinci Meclis binasını ziyaret eden Babacan ”Savaşın ortasındaki hukuk hassasiyetini bugün göremiyoruz. Konuşan, hakkını arayan bir Türkiye istiyoruz ”dedi. Sistem eleştirisinde bulunan DEVA Partisi, yönetimin krizlere yol açtığını, bunun da darı fakirleştirdiğini kaydetti. Babacan ”Tek imzayla aldığımızda kararlarla ülkemizi karanlığa sürükleyen mevcut yönetim sisteminden de ülkeyi yöneten zihniyetten de kurtulacağız” diye konuştu. Döviz mevduatında milyar dolar artış

Sanal parayı gazetemize değerlendiren ekonomist Prof. Dr. Emre Alkin, kripto paralarla ilgili uyarılarda bulunarak, ”Kripto para herhangi bir otoriteye bağlı kalmaksızın, otonom ve anonim bir şekilde dijital ortam marifetiyle birlikte bir alışveriş değerlidir. Bazı kripto paraların görülmemiş rekorlara imza atması, taşıyacak taşıyan taşıyacak. Durum böyle olunca dünya üzerinde bir günde kripto paralara neredeyse 1 trilyon dolarlık yatırım yapıldı. Hatta Türkiye'nin 1 milyar dolarla en yüksek Yatırımcı kitlesine sahip olduğu bir anda yaşandı ”dedi.

Pandeminin en çok vurduğu kesim olan küçük esnafın hali içler acısı. Çeşitli esnaf, bireysel borçların yanı sıra banka kredisi borçlarıyla boğuşuyor .. REM Esnaf Barometesi Rapor'unun mart ayı sonuçlarına göre, esnafın borçluluk oranı yüzde 65'i buldu. Yani, 300 bin esnafın 196 bini borçlu. Pandemide kapalı olan birçok küçük işletme hem bireysel hem de banka kredi ile ayakta kalmaya çalışıyor.


Be the first to recommend this story!
launchora_img
More stories by diego
ULUSAL GAZETELER

Ulusal gazeteler

00

Stay connected to your stories

Yeniçağ

3 Launches

Part of the Society collection

Published on April 25, 2021

Recommended By

(0)

    WHAT'S THIS STORY ABOUT?

    Characters left :

    Category

    • Life
      Love
      Poetry
      Happenings
      Mystery
      MyPlotTwist
      Culture
      Art
      Politics
      Letters To Juliet
      Society
      Universe
      Self-Help
      Modern Romance
      Fantasy
      Humor
      Something Else
      Adventure
      Commentary
      Confessions
      Crime
      Dark Fantasy
      Dear Diary
      Dear Mom
      Dreams
      Episodic/Serial
      Fan Fiction
      Flash Fiction
      Ideas
      Musings
      Parenting
      Play
      Screenplay
      Self-biography
      Songwriting
      Spirituality
      Travelogue
      Young Adult
      Science Fiction
      Children's Story
      Sci-Fantasy
      Poetry Wars
      Sponsored
      Horror
    Cancel

    You can edit published STORIES

    Language

    Delete Opinion

    Delete Reply

    Report Content


    Are you sure you want to report this content?



    Report Content


    This content has been reported as inappropriate. Our team will look into it ASAP. Thank You!



    By signing up you agree to Launchora's Terms & Policies.

    By signing up you agree to Launchora's Terms & Policies.